Slow living Workshops

slw logo_grainSlow Living Workshops har fået sin egen side – find den her. Slow Living Workshops er praktiske hands on workshops, smagsoplevelser i haver, på altaner, (tag)marker og i baggårde, for både børn og voksne. Workshops annonceres her og på de sociale medier: Facebook, Instagram og Twitter.

Vi tror, at nøglen til bæredygtig levevis begynder med nysgerrighed og “solid kost” af nye oplevelser. Slow living Workshops holdes der hvor mennesker mødes; Vi kuraterer begivenheder, fordybelse og workshops for grupper, virksomheder og kreative teams. Vi arbejder med vores netværk af dygtige urbane farmere, kunstnere, beslutningstagere og eksperter for at skabe originale oplevelser, sætte skub i innovation og danne nye samtaler – Vi vil elske at arbejde sammen og designe den helt rigtige oplevelse for dig.

Slow Living Workshops er et samarbejde med Marie’s Have og kan findes her #slowlivingworkshops

I samarbejde med Københavns Museum åbner vi op for en række praktiske hands-on oplevelser – Hele sommeren 2015 kan du være med til sjove “Have til bord” workshops i SLOW LIVING MUSEUM om køkkenhave, grøntsagsdyrkning, muld, kompost, fermentering, essenser, brød og øl, frøpolitik og frøpraksis, spiselige blomster, kokedama og meget meget mere havesjov! Der er to wokrshops i april “Grow a Garden”, som vi har lavet i samarbejde med Urban Garden Company – dem kan du få adgang til her: WORKSHOP: GROW A GARDEN – det store program for sommeren udgives i løbet af april 2015. Hvis du vil have det sendt direkte kan du få det her: SLOW LETTER

Vi glæder os til at se dig i SLOW LIVING MUSEUM !


Eksempler på workshops:

FERMENTERING

Fermentering er en gammel metode for at konservere råvare. Fermentering er et vidt begreb og bliver brugt i råvarer som pølser, ost og chokolade. Fermentering byder med ikke bare smagsmæssige oplevelser af høj kvalitet, men tilfører vores fordøjelse sunde mælkesyrebakterier, som kan medvirke med en mere balanceret fordøjelse.

Under denne workshop har gennemgår vi basisprincipperne for fermentering og smager os igennem forskellige fermenteret produkter og taler om anvendelsesmuligheder. Grundmetoderne bliver afprøvet med grøntsager og alle gå hjem med et glas hjemmelavet surkål.

Varrihed 2 time

Min. 8 personer


KOKEDAMA

Lær’ at lave en lille hængende have ! Kokedama betyder “mos bold” og er en stil indenfor japansk havekunst. Kokedama formes ved at tage planten ud af sin potte og ind i en kugle af jord holdt sammen med mos og snor.

Varrihed 2 timer

Min 10 personer


URTESALT OG PESTO

Med salt og olie kan man også konservere. Pesto er oplagt når sæsonen er på sit højeste og urtesalt er en fantastisk måde at bevare urternes smag, og bringe dem med ind i de mørke tider.

På denne workshop hakker, kværner, morter og tørre vi urter, bær og andre smagsgivere sammen  med salt, olive, nødder og smager på resultaterne. Tørreingmetoderne bliver gennnemgået og alle gå hjem med pesto og urtersalte.

Varrighed. 2 timer

Min 10 personer


KRYDDEREDDIKER

Lær at lave og bruge kryddereddiker som en fast del af din madlavning. Vi laver mayonæser med forskellige kryddereddiker og smager os frem. Alle gå hjem med en lille flaske kryddereddike.

Varrihed 2 timer

Min 10 personer


slowlivingworkshops.com