Vil du også gerne dyrke?

Vil du være med i Danmarks største økologiske havedyrkerforening? Spørger Marie fra “Dyrk Høst Spis” udsendelserne på DR.

Har du ikke set Marie og Thomas på DR endnu, er de her – om at dyrke have, på taget og altanen og om hønsehold i baggården. Der er rigeligt med inspiration at hente!

MARIE HERTZ

Hvis du også gerne vil igang med at dyrke grøntsager – have mere liv på altanen, baggården, kolinihaven, sommerhuset, fælleshaven, køkkenhaven eller den hektar jord dit hus står på –  så har jeg et virkelig godt tip til dig her!

Efter jeg, over sommeren på DR1, var så heldig, at kunne give danskerne tips og tricks til, hvordan man kan komme igang med at dyrke grøntsager i byerne, har jeg fået rigtig mange henvendelser. For der ER rigtig mange, der gerne vil igang, både i byerne, i forstæderne og på landet – der ER virkelig meget lyst til dyrkning, grønne fingre og jord under neglene. Jeg har forsøgt at svare på så mange mails som muligt, og gør det stadig. Jeg tage ud og holder oplæg, underviser og laver workshops. Og jeg elsker det! Men her kommer lige et RIGTG godt tip – For der findes en forening. Jeg er…

View original post 226 more words