By the hands: Slow Living Workshops

Slow Living Workshops

I samarbejde med Marie Hertz, fra Marie’s Have, åbner en serie praktiske workshops omkring temaet ‘Fra jord til bord’. Alle workshops er oplevelser med flere sanser i spil, med udgangspunkt i gamle og nye tilberedninger, kultiveringer og alt hvad der kan bringe haven tættere på bordet og omvendt. Du kan forvente at få flere sanser i spil! De næste Slow Living Wokrshops:

Kokedamaworkshop og chilitalk i Plantemagerens værksted – det nystartede økologiskegartneri. Et skørt, skønt, vildt og lidt hemmeligt sted – på første mark ud af byen! 

Mød Plantemager og chilinørd, Michael, som vil tale om sorter chilistyrke og kommende planer med det økologiske gartneri – og smag på hans nye chilipastaer. Derefter kan du lære at lave en Kokedama med chili og til slut runder vi af med en dejlig dejlig suppeservering.

 Se mere og køb billet på: Billetto


Vi har kurateret workshops fra 15 til 250 deltagere – til private, virksomheder og kulturelle events – hvor vejen fra jord til bord er i fokus. Emnerne kan varierer indenfor fermentering, konservering og kultivering: Sauerkraut, essenser, kokedama, salt og saft, brødbagning, vinterhave til vinduet, minihaver, frøcirkus, frøbomber, kryddereddiker… vi tilrettelægger og du får en oplevelse og for øje og gane. Se eksempler her Slow Living Workshops

I Slow Living Workshops kan man lære hvordan man udnytter havens høst – samler forråd og æstetik og bringer havens herligheder ind på bordet. En god måde at forlænge nydelsen af frugter, blomster, frø og grøntsager. Alle workshops kan arrangeres og tilpasses deltagerantal og sted –  til en særlig begivenhed, event eller sammenkomst.

Slow Living Workshops annonceres på Marie’s Have og OPENgardenCPH /  Facebook og Instagram


 

 

Kommende Slow Living Workshop

Kokedama & Chili – workshop i Plantemagerens værksted, det nye økologiske gartneri. Se mere og køb billet på: Billetto

Plantemageren fortæller om chili og lær at binde en hængende have og tag den med hjem!