Dream City Garden

Roskildefestival 2014 får permanent køkkenhave på Dream City området. I starten af maj begyndte planlægningen af en ny permanent have til Roskildefestival. Havens som skal anlægges på tidligere grusgravområde, skal være en lille grøn spiselig oase, midt i Dream City – på matrikel H87.

Fordi det er gammel grusgrav, er der ikke noget muldlag, men blot 10 cm græstørvelag. Muldlag dannes gennem 3 faser på 3 år, med møj, jord, halm og jordforbedrende planter. Det første år anlægges haven med halmballer som afgrænsning til højbede med vilde, spiselige urter og grøntsager. Alt økologisk. Halmen indgår det efterfølgende år som en del af fase 2.

Havens udvikling og events kan følges på facebook. Alle er velkomne til at være med – uanset om man er ny i haven eller erfaren havedyrker!

Haven er et Praktisk Økologi initiativ. På festivalen vil folkene bag være i haven – kom forbi og hør hvordan man bygger en have fra scratch! Og måske dækkes der et lille bord!