OPENgardenCPH Blog

Urban Farming – Grow It Yourself – frøhøst – gromøbler – syltning – henkogning – bagning – mere mad med kartofler og flere besøg på omkringliggende gårde, haver, natur og de bugnende høstmarkeder!

Det begyndte på Facebook – nu er OPENgardenCPH gone blogging! Man kan stadig være med på Facebook, Pinterest og Twitter – og bloggen er basen fremover. Alle er velkomne til at kommentere på indlæg, debat, ris og ros – jeg glæder mig til at skrive her de næste par måneder, inden efteråret rigtig får lagt haven i gyldne klæder.

“Chat’n’Chew”

Der er ikke længe til Arkitekturens Dag 2012 – jeg er begyndt at forberede til det i OPENgardenCPH. Invitation kommer i september:)

fra Arkitekturens Dag 2012 program:

En pølsevogn, et busstoppested, legepladsen, torvet, indkøbscentret eller det lokale bibliotek. Hverdagen er fyldt med byrum og bygninger, vi ofte tager for givet, og som har stor betydning. Arkitekturens Dag mandag den 1. oktober 2012 hylder hverdagsarkitekturens værdier og muligheder.

– Håber vi ses til her i haven d. 1. oktober:) Fortsat god sommer!

Udsnit fra OPENgarden